Mental träning


Vad har du som du vill bli bättre på?

Mental träning för att bli bättre


Vad är Mental Träning?

Mental träning är ett begrepp som först användes inom idrottsvärlden. Under senare tid har det blivit allt mer populärt att användas av framgångsrika, entreprenörer, chefer, ledare och egenföretagare. Nu är det DIN tur!

Flera studier visar att de arbetsplatser där man avsätter tid för regelbunden mental träning får en rad positiva effekter. Det handlar bland annat om förbättrade samarbeten, ökade arbetsprestationer samt ökad inlärningsförmåga.

Mental träning med hjälp av hypnos är oerhört effektivt. Har du inte nått de resultat som du vill? Då kan mental träning med hjälp av hypnos vara det som hjälper dig till nästa nivå. I USA används ”Sport hypnosis” bland annat till att förfina teknik, skapa nya muskelminnen, lära dig att slappna av vid stora evenemang, ta bort blockeringar och prestera på topp när det gäller.

Listan på professionella idrottsmän och kvinnor som använder hypnos för att komma vidare till nästa nivå bara att ökar. Även amatörer har upptäckt hypnosens effektivitet. I USA använder även barn och ungdomar sig av hypnos för att lära sig att fokusera och komma vidare till nästa nivå. De har insett hur effektivt mental träning är i det hypnotiska tillståndet.

Vad är det som hindrar dig från att prestera eller må bättre? Vill du prestera bättre eller må bättre? Vi hjälper dig genom den erfarenhet och utbildning vi har inom coaching och hypnos.

 

Ring och boka en tid eller klicka och boka via Bokadirekt här nedan!
Bokadirekt

Följ och gilla oss gärna på:
Facebook
Instagram
 
© Copyright AQM Konsult AB